SANT JORDI A L'IES FLIX

  • Aquest curs, per celebrar Sant Jordi, hem pensat proposar-vos un petit joc. Es tracta que llegiu els textos que trobareu en les entrades següents (són els mateixos que els que estan penjats al passadís de la planta baixa de l'IES) i que endevineu quins pertanyen als llibres de lectura del vostre curs. N'hi ha de les tres llengües (català, castellà i anglès).

  • Hi ha 47 entrades de textos. Per veure'ls tots heu d'anar clicant a "missatges més antics". Us adonareu que comença pel text 47 i va cap enrera. El més antic que trobareu és el número 1.

  • Podeu clicar a l'opció comentaris que es troba al final de cada entrada i escriure quina creieu que és la solució. No oblideu posar el vostre nom en enviar-la. Recordeu que, per fer-ho, heu de clicar a publicar comentario como "otro".

  • No us estranyi que no surti publicat de seguida el vostre comentari. Primer deixarem una mica més d'una setmana perquè hi participi tothom que vulgui, és a dir, fins a l'1 de maig . Després, els publicarem juntament amb la solució. Així veureu qui ho havia encertat.

  • Esperem que us agradi i que participeu.

1 comentari:

PROFESSOR ha dit...

Fins ara podem donar les gràcies per participar a: Jaume Castro, Alba Vilaplana, Miguelito, Sheila Fernández i José Luís Bautista.